'Feyenoord kan Szymanski-terugkeer nagenoeg vergeten na telefoontje met Slot'

'Feyenoord kan Szymanski-terugkeer nagenoeg vergeten na telefoontje met Slot'

08-07-2023 16:50
138

Het is onwaarschijnlijk dat Sebastian Szymanski terugkeert bij Feyenoord. De Poolse middenvelder heeft trainer Arne Slot laten weten dat hij permanent uit Rusland wil gaan vertrekken, meldt het Algemeen Dagblad.

Szymanski is eigendom van Dinamo Moskou en kwam het afgelopen seizoen op huurbasis voor Feyenoord uit. De regelgeving van FIFA maakt het voor spelers in Rusland en Oekraïne mogelijk om het seizoen 2023/2024 verhuurd te worden, zonder dat de werkgever inspraak heeft. Het zou voor Feyenoord dus mogelijk zijn om de 24-jarige middenvelder nog een jaar te huren van Dinamo Moskou.

Na een recent belletje van Szymanski aan Slot lijkt een nieuw seizoen in De Kuip van de baan. Hij wil graag weg uit Rusland, wat betekent dat er een transfersom betaald moet worden. Aan Szymanski hangt een prijskaartje van ruim tien miljoen euro, een bedrag dat Feyenoord in principe niet kan betalen. 

Szymanski was een belangrijke schakel in het kampioensjaar van Feyenoord. In 29 Eredivisie-wedstrijden scoorde hij negen keer en gaf hij vier assists.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!