'United kan bod verwachten na harde keuzes Ten Hag, ook Saudische interesse'

'United kan bod verwachten na harde keuzes Ten Hag, ook Saudische interesse'

09-07-2023 16:15 Laatste update: 16:39
30

Fabrizio Romano heeft nieuwe details onthuld over de situatie van Fred bij Manchester United. De transferexpert weet dat er ook clubs uit Saudi-Arabië in de markt zijn voor de Braziliaan, terwijl United binnenkort een bod van Fulham kan verwachten.

Eerder op zondag werd al duidelijk dat Fred één van de spelers is die mag vertrekken bij United. Ook werd er al melding gemaakt van de interesse van Fulham. Nu weet Romano te melden dat Man United ook een bod kan verwachten van de nummer tien van de Premier League.

Fulham krijgt echter concurrentie in de strijd om Fred: ook clubs uit Saudi-Arabië ruiken hun kans namelijk schoon. Fred wil zelf in ieder geval meer van waarde zijn bij zijn nieuwe club, terwijl hij ook van management is geswitcht.

Recent werd Fulham ook al gelinkt aan Gustavo Hamer. Hij en Fred zijn allebei controlerende middenvelders. Het is niet duidelijk of Fulham inzet op één van de twee of beide middenvelders. Hamer en Fred hebben allebei nog een contract tot medio 2024 bij respectievelijk Coventry City en Manchester United.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!