Na Anita vertrekt ook tweede RKC'er transfervrij naar Saudi-Arabië

Na Anita vertrekt ook tweede RKC'er transfervrij naar Saudi-Arabië
9 juli om 22:16

Iliass Bel Hassani beproeft zijn geluk komend seizoen in Saudi-Arabië. De aanvallende middenvelder gaat aan de slag bij Al Jabalain FC, dat uitkomt op het tweede niveau.

Bel Hassani vertrok deze zomer transfervrij bij RKC Waalwijk. De Brabantse club besloot zijn aflopende contract niet te verlengen. De dertigjarige spelmaker begon nog voortvarend aan het afgelopen seizoen, maar uiteindelijk verloor hij zijn basisplaats. Trainer Joseph Oosting zette hem begin april zelfs even uit de selectie. In totaal speelde hij 22 officiële duels voor de nummer negen van de Eredivisie, waarin hij vijf keer scoorde en drie assists gaf.

Nu kiest Bel Hassani voor het avontuur in Saudi-Arabië. Hij was eerder al eens in Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten actief. In Nederland droeg hij het shirt van Sparta, Heracles Almelo, AZ, FC Groningen en PEC Zwolle. Bel Hassani is na Vurnon Anita de tweede RKC'er die naar Saudi-Arabië vertrekt. De ex-Ajacied tekende bij Al Orubah, dat ook op het tweede niveau speelt.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!