Beelen somt op waarom hij voor Feyenoord kiest: 'Daar ben ik heel benieuwd naar'

Beelen somt op waarom hij voor Feyenoord kiest: 'Daar ben ik heel benieuwd naar'

10 juli 2023 om 21:46

Thomas Beelen licht toe waarom hij gekozen heeft voor een stap naar Feyenoord. De 22-jarige verdediger, die voor een bedrag rond de drie miljoen euro overkomt van PEC Zwolle, genoot ook interesse van PSV en AZ.

Zaterdag werkten Feyenoord en PEC een oefenwedstrijd af bij VV Smitshoek. Daar werd het nieuws bekend. Beelen vertelde zijn voormalig ploeggenoten dat hij de stap zou gaan maken. "Iedereen was blij voor me. Ze wisten wel dat een transfer eraan zat te komen. Ik heb m'n woordje gedaan en iedereen bedankt", zegt hij op de clubkanalen van Feyenoord.

Beelen wordt gevraagd waarom hij juist voor Feyenoord heeft gekozen. "Feyenoord is natuurlijk een topclub in Nederland. Ze zijn kampioen geworden en gaan de Champions League in. Er is een hele goede trainer (Arne Slot, red.), waar elke speler denk ik mee wil werken. Daar ben ik heel benieuwd naar. Ik denk dat ik me hier goed verder kan ontwikkelen."

"Als zulke kansen voorbijkomen, kan je die niet laten liggen", vervolgt Beelen. "Onder deze trainer kan ik me goed verder ontwikkelen."