'PSV en Bosz denken aan oude bekende Sánchez: veel concurrentie voor Colombiaan'

'PSV en Bosz denken aan oude bekende Sánchez: veel concurrentie voor Colombiaan'

11 juli 2023 om 07:08
Laatste update: 11 juli 2023 om 07:51

Davinson Sánchez is op de radar verschenen van PSV. Dat melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. De 27-jarige mandekker mag vertrekken bij Tottenham Hotspur en wordt begeerd door veel clubs. 

PSV-trainer Peter Bosz werkte bij Ajax al samen met Sánchez. Of het van een hereniging komt, is afwachten. Voor de Colombiaan is onder meer interesse van Villarreal, Galatasaray en Spartak Moskou. Volgens meerdere media zijn vooral die laatste twee clubs al volop in onderhandeling met Spurs, dat zo'n negen miljoen euro zou verlangen.

Door de stevige concurrentie is het nog geen uitgemaakte zaak dat Sánchez in het kielzog van Bosz in Eindhoven aan de slag gaat, weten het ED en VI. De twee werkten in het seizoen 2016/2017 succesvol samen. Met de Amsterdammers haalden ze toen de finale van de Europa League, waarin Manchester United een maatje te groot was. 

PSV vindt Sánchez een interessante speler, maar investeerde deze zomer al fors in Noa Lang en Ricardo Pepi. De Nederlandse topclub zal eerst iemand als Ibrahim Sangaré moeten verkopen, voordat het zelf weer de markt op kan.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!