Nederlandse topclubs kunnen verder zoeken: 'Ik ben mondeling akkoord met Twente'

Nederlandse topclubs kunnen verder zoeken: 'Ik ben mondeling akkoord met Twente'

11-07-2023 09:11
39

Mees Hilgers gaat zijn contract bij FC Twente deze week verlengen. De 22-jarige verdediger stond lange tijd op de lijstjes van de Nederlandse topclubs, maar kiest bewust voor een langer verblijf in Enschede.

Ajax zoekt een opvolger voor Jurriën Timber en PSV greep mis bij Thomas Beelen. Vorig jaar was Hilgers al serieus in beeld bij Feyenoord. "Ik ben mondeling akkoord met Twente en het is de bedoeling dat ik deze week ga tekenen", zo verschaft hij duidelijkheid tegenover TC/Tubantia. De verdediger zet zijn handtekening onder een nieuw, driejarig contract.

Het heeft lang geduurd, tot alle partijen elkaar vonden. "Het aanbod was niet wat ik wilde. En dat is het nu wel", aldus Hilgers. "Dan is de keus ook niet zo moeilijk meer. Er was interesse van andere clubs, maar ik denk dat het voor mij en mijn carrière heel goed is nog een seizoen bij Twente te blijven." Hilgers is blij dat Joseph Oosting dit seizoen voor de groep staat. "We gaan twee keer in de week extra individueel trainen met de spelers. Dat is top. Voor iedereen is er een plan, waardoor je constant bezig bent. Er is heel veel aandacht voor spelers en dat is zeker op mijn leeftijd heel goed."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!