'PSV laat oog vallen op Belgisch international en wil zakendoen met Wolfsburg'

'PSV laat oog vallen op Belgisch international en wil zakendoen met Wolfsburg'

11 juli 2023 om 23:33
Laatste update: 11 juli 2023 om 23:35

PSV hoopt zaken te gaan doen met VfL Wolfsburg. De Eindhovenaren hebben hun zinnen gezet op Aster Vranckx, een twintigjarige Belgische middenvelder. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Peter Bosz en Earnest Stewart hopen allebei op de komst van Vranckx, die al op De Herdgang gespot is. De Belgisch international staat te boek als een fysiek sterke en technisch begaafde middenvelder. PSV richt zich eerst op de onderhandelingen met de speler, in de hoop zijn jawoord te krijgen. Daarna zal de nummer twee van de Eredivisie Wolfsburg proberen te overtuigen.

Afgelopen seizoen verhuurden de Duitsers hem aan AC Milan. De Italianen hadden een optie tot koop bedongen, maar Vranckx kwam weinig aan spelen toe in San Siro. Daardoor meldt hij zich deze week weer in Wolfsburg, waar hij een prima debuutseizoen kende.

Het moet nog blijken hoe reeël een transfer van Vranckx naar PSV is. Het is namelijk niet duidelijk hoe hij en Wolfsburg tegen een transfer naar PSV aankijken. De Bundesliga-club nam Vranckx in de zomer van 2021 nog voor acht miljoen euro over van KV Mechelen. Recent maakte de middenvelder zijn debuut voor het Belgische elftal, terwijl hij op het EK O21 de aanvoerder was van Jong België.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - mét Rik Elfrink!