'D-Day voor AZ en Reijnders: AC Milan stelt Alkmaarders ultimatum na tweede bod'

''Beslissende dag' voor AZ en Reijnders: AC Milan stelt ultimatum na tweede bod'

12 juli 2023 om 06:47
Laatste update: 12 juli 2023 om 09:31

AZ krijgt van AC Milan 24 uur om te reageren op het tweede bod op Tijjani Reijnders, meldt transferspecialist Gianluca Di Marzio. Woensdag wordt een 'beslissende dag' in de onderhandelingen tussen de Alkmaarders en I Rossoneri.

Milan zit al een geruime tijd achter Reijnders aan. AZ sloeg het openingsbod op de 24-jarige middenvelder af, waarna de Italianen een tweede bod uitbrachten. Milan hoopt dat die aanbieding, ter waarde van negentien miljoen euro plus vier miljoen euro aan bonussen, genoeg is om Reijnders in te lijven. AZ zet naar verluidt in op een som van 25 miljoen euro.

Reijnders prijkt woensdag op de voorpagina van La Gazzetta dello Sport, dat stelt dat een deal aanstaande is. Volgens Di Marzio verlangt Milan van AZ binnen 24 uur een reactie op het bod. Gebeurt dat niet, is de verwachting dat de stekker uit de onderhandelingen worden getrokken. Reijnders zou in Milaan een vijfjarig contract kunnen tekenen en een jaarsalaris van 1,7 miljoen euro opstrijken. 

Ondertussen rondt Milan de transfer van Christian Pulisic af. De Amerikaan komt over van Chelsea en ondergaat woensdag de medische keuring, om daarna zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2027 te zetten.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - mét Rik Elfrink!