'Feyenoord ziet Szymanski-opvolger in Rusland, Ajax kijkt op achtergrond mee'

'Feyenoord ziet Szymanski-opvolger in Rusland, Ajax kijkt op achtergrond mee'

12 juli 2023 om 07:48
Laatste update: 12 juli 2023 om 07:57

Feyenoord overweegt serieus werk te maken van de komst van Dinamo Moskou-middenvelder Arsen Zakharyan. In navolging van 1908 komt transfergoeroe Fabrizio Romano met meer informatie.

Het fanmedium bracht dinsdagavond dat de twintigjarige Zakharyan is aangeboden bij Feyenoord. Romano stelt dat de zevenvoudig international van Rusland daadwerkelijk op de lijst staat in Rotterdam. Feyenoord voert de druk zelfs op om een deal te krijgen met Dinamo Moskou, klinkt het. Zakharyan heeft nog maar een eenjarig contract in Rusland, wat betekent dat de Stadionclub niet het onderste uit de kan moet halen om de middenvelder in te lijven.

Feyenoord heeft concurrentie van Ajax. De Amsterdammers houden de situatie omtrent Zakharyan in de gaten, maar zitten nog altijd achter Eduard Spertsyan aan. Mocht Feyenoord daadwerkelijk werk maken van een transfer, geldt Zakharyan als opvolger van Sebastian Szymanski, die niet meer terug gaat keren. 

Zakharyan speelde het afgelopen seizoen 27 wedstrijden in de Russische competitie. Daarin was hij vier keer trefzeker en leverde hij negen assists af.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - mét Rik Elfrink!