'Saudi-Arabië geeft niet op en doet aanbod van 150 miljoen bij volgende superster'

'Saudi-Arabië geeft niet op en doet aanbod van 150 miljoen bij volgende superster'

12-07-2023 10:16
87

De Saudi Pro League heeft duidelijk de zinnen gezet op Paul Pogba als volgende sterspeler. De rijke competitie heeft een verbeterd bod weggelegd, nadat de eerste aanbieding werd afgewezen door de Fransman. Dat meldt Gazzetta dello Sport.

Het eerste bod van de Saudis bevatte een bedrag van honderd miljoen euro, uitgesmeerd over drie contractjaren. Pogba ging daar niet mee akkoord, maar er werd gelijk doorgeschakeld naar een tweede bod. De Saudis komen nu met 150 miljoen euro per jaar. Het zou een uitweg kunnen zijn voor Juventus, aangezien Pogba vorig seizoen slechts 161 minuten maakte voor de club.

Pogba zelf was afgelopen week nog in Saudi-Arabië, maar is inmiddels terug gevlogen naar Europa. Hij zou daar de trainingscomplexen van Al Ittihad en Al Ahli hebben bezocht. Laatstgenoemde club probeerde ook al zijn huidige trainer van Juventus, Massimiliano Allegri, naar de club te halen. De Italiaan ging echter niet in op het lucratieve aanbod uit Saudi-Arabië. Voor Pogba spelen er met Karim Benzema en N’Golo Kanté al twee vrienden van hem in de Saudi Pro League.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - mét Rik Elfrink!