Nederlandse topclubs grijpen naast Hilgers: 'Ik was nog niet klaar hier'

Nederlandse topclubs grijpen naast Hilgers: 'Ik was nog niet klaar hier'

12-07-2023 19:47 Laatste update: 20:38
75

Mees Hilgers heeft woensdagmiddag zijn contract verlengd bij FC Twente. De 22-jarige verdediger verlengt zijn verbintenis in Enschede tot medio 2026.

Daarmee stelt hij onder meer Ajax, PSV en Feyenoord teleur, aangezien zij interesse in hem zouden hebben. Hilgers geeft op de clubsite aan dat hij nog niet klaar is bij FC Twente. "Ik ben heel blij dat ik een nieuw contract heb getekend", begint de verdediger. "Ik speel al twaalf jaar voor FC Twente en dit contract is voor mij een beloning voor al die jaren."

"Ik had het gevoel dat ik nog niet klaar was bij FC Twente, dat we nog meer kunnen bereiken met het team", vervolgt Hilgers. "FC Twente en de regio voelen vertrouwd voor mij. Ik ken iedereen bij de club en deze omgeving is mijn buurt geworden."

Hilgers kwam in de zomer van 2020 bij het eerste elftal van FC Twente terecht. Hij maakte zijn debuut in december van hetzelfde jaar. Tot dusver speelde de verdediger 55 competitiewedstrijden voor de club uit Enschede. "Twee jaar geleden ben ik in de basis gekomen en ik ben er trots op hoe het is gegaan. Ik ben blij met de kans die ik toen kreeg. Spelers kwamen in die tijd terug van blessures, maar van trainer Ron Jans kreeg ik het vertrouwen. Dat heeft geleid tot waar ik nu sta en daar ben ik hem dankbaar voor. Komend seizoen wil ik mijn ontwikkeling bevestigen", aldus Hilgers.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - mét Rik Elfrink!