Janssen glashelder over toekomst in België: 'Daar heb ik duidelijk geen oren naar'

Janssen glashelder over toekomst in België: 'Daar heb ik duidelijk geen oren naar'

14-07-2023 08:00 Laatste update: 09:20
20

Vincent Janssen pakte afgelopen seizoen de dubbel met Royal Antwerp én kroonde zich tot clubtopscorer. Een topseizoen voor de Nederlander, waardoor er wat buitenlandse clubs interesse hebben getoond. Tegenover Het Nieuwsblad is Janssen in ieder geval duidelijk: hij gaat niet weg bij Royal Antwerp.

Janssen ziet een vertrek simpelweg niet zitten. "Ik heb mijn agent duidelijk gemaakt dat ik daar geen oren naar heb. Ik ben niet van plan om te vertrekken. Ik hoef er ook niks over te horen. We hebben natuurlijk wel gesprekken en gaan genoeg samen eten, maar dat gaat dan vooral over hoe ik me voel en dat soort dingen."

Janssen maakte afgelopen seizoen 21 goals in 46 wedstrijden voor The Great Old. De spits die afgelopen seizoen Oranje vaarwel zei, heeft het nu naar zijn in in België. "Ik ben al wel op wat plekjes geweest en nu merk ik pas hoe fijn het is als je je ergens goed thuis voelt. Dat is voor mij op dit moment veel belangrijker dan het nog eens in een topcompetitie te proberen of zo", vertelt een gelukkige Janssen.