'Tweede Feyenoord-speler verlaat Rotterdam voor avontuur in Qatar'

'Tweede Feyenoord-speler verlaat Rotterdam voor avontuur in Qatar'

14-07-2023 12:40
66

Naoufal Bannis is op weg naar de uitgang bij Feyenoord. In navolging van Mohamed Taabouni verruilt de 21-jarige spits de Rotterdammers voor een avontuur in Qatar, meldt Voetbal International.

Bannis speelde in de jeugd van ADO Den Haag en Feyenoord, maar een doorbraak in De Kuip zat er de laatste jaren niet in. Hij werd al verhuurd aan FC Dordrecht, NAC Breda en FC Eindhoven. Voor die laatste club was hij afgelopen seizoen negen keer trefzeker en gaf hij drie assists in de Keuken Kampioen Divisie. 

Genoeg om zich in de plannen van Feyenoord en trainer Arne Slot te spelen was het niet, maar hij speelde zich wel in de kijker bij andere clubs. Volgens VI was er ook interesse uit andere landen voor Bannis, maar hij kiest voor de Qatar Stars League. Voor welke club de spits daar gaat spelen, is nog niet bekend.

Bannis komt in Qatar in ieder geval Feyenoord-ploeggenoot Taabouni tegen. Die laatste tekent voor drie seizoenen bij Al Arabi. Beide spelers hadden nog een contract voor één seizoen bij de Nederlandse kampioen.