'Opmerkelijk: Man City wil opvolger van Walker bij Bayern weghalen'

'Opmerkelijk: Man City wil opvolger van Walker bij Bayern weghalen'

14-07-2023 14:54
11

Manchester City dreigt Kyle Walker kwijt te raken aan Bayern München, maar wil diens opvolger juist weghalen uit de Allianz Arena. Volgens Fabrizio Romano richt de Champions League-winnaar de pijlen op Benjamin Pavard.

De 27-jarige Fransman staat bovenaan het wensenlijstje van Manchester City in de zoektocht naar een nieuwe rechtsback. Hij geldt als prioriteit voor The Citizens, mocht Walker daadwerkelijk naar Bayern vertrekken. Beide clubs onderhandelen de komende dagen dan ook over een dubbeldeal, weet de transferexpert.

Walker is er zo goed als uit met Bayern over een contract tot medio 2025. Der Rekordmeister denkt aan een transfersom van 15 miljoen euro voor de Engelse vleugelverdediger. Hoeveel Pavard, die ook centraal achterin uit de voeten kan, op zijn beurt moet opleveren, is nog niet duidelijk. Hij heeft nog een eenjarig contract. Bayern beschikt ook nog over Noussair Mazraoui en Josip Stanisic.

Over de toekomst van Pavard is al langer het nodige te doen, nadat hij het afgelopen seizoen stuivertje wisselde met Mazraoui. Hij werd eerder gelinkt aan FC Barcelona, maar de Catalanen lijken een goedkopere optie te zoeken.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Dirk Kuyt!