NEC-aanvaller mikt op toptransfer: 'Kans is groot dat ik snel word verkocht'

NEC-aanvaller mikt op toptransfer: 'Kans is groot dat ik snel word verkocht'

15-07-2023 09:57
31

Elayis Tavsan wil deze zomer graag een mooie transfer maken. Dat vertelt de aanvaller in De Gelderlander. Er hebben zich al clubs gemeld bij NEC en Tavsan hoopt dan ook dat er een akkoord zal komen.

Voor Tavsan is het in ieder geval duidelijk. Hij wil deze zomer een mooie transfer maken. "Het is denk ik tijd om een stap te maken. Ik speel al drie jaar bij NEC. Ik heb hier heel mooie, en ook wat mindere, dingen meegemaakt, maar ik heb het altijd naar mijn zin gehad. Ik ben ambitieus en op een gegeven moment moet je verder kijken. De kans is aanwezig dat ik snel word verkocht, maar tot die tijd geef ik alles voor NEC."

Wedden

Meer odds

NEC zet vooralsnog in op drie miljoen euro voor de 22-jarige Tavsan. Onder andere clubs uit Italië, Engeland en Turkije hebben de aanvaller op de korrel. Besiktas en Hellas Verona zouden ook al een bod hebben uitgebracht. Tavsan zat ook bij de selectie van Jong Oranje voor het EK Onder 21 in Roemenië en Georgië. Nederland werd op dat toernooi wel in de groepsfase uitgeschakeld.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Dirk Kuyt!