'PSV schakelt razendsnel door en ziet De Ketelaere als opvolger Simons'

'PSV schakelt razendsnel door en ziet De Ketelaere als opvolger Simons'

16 juli 2023 om 15:59
Laatste update: 16 juli 2023 om 16:12

PSV gaat serieus werk maken van de komst van Charles De Ketelaere, meldt het Eindhovens Dagblad. De 22-jarige Belg moet in Eindhoven de opvolger van Xavi Simons worden.

Zondagochtend werd het vertrek van Simons wereldkundig gemaakt. De spelmaker keert terug bij Paris Saint-Germain, dat hem mogelijk een jaar stalt bij RB Leipzig. PSV zit in de zoektocht naar een opvolger van de Oranje-international niet stil. De Ketelaere, speler van AC Milan, moet Simons in Eindhoven gaan opvolgen.

Wedden

Meer odds
  • logo

    PSV

  • logo

    RKC Waalwijk

Eerder deze week werd duidelijk dat PSV had geinformeerd naar de Belg, maar nu wordt er serieus werk gemaakt van diens komst. De Ketelaere werd vorig jaar voor 35 miljoen euro overgenomen van Club Brugge, maar komt in Milaan niet uit de verf. De middenvelder ligt nog tot medio 2027 vast bij Milan, wat een permanente transfer naar Eindhoven heel lastig maakt. Naar verluidt wil De Ketelaere zijn geluk graag elders beproeven, maar lijkt koop voor PSV 'onhaalbaar'.

Het ED schetst dat De Ketelaere zelfs open staat voor een stap naar Nederland. De bal ligt dus bij Milan. Het is de vraag of I Rossoneri wil meewerken aan een aanvaardbare prijs. Bij PSV kan De Ketelaere herenigd worden met Noa Lang. De twee stonden in 74 wedstrijden samen op het veld bij Club Brugge. Lang is samen met Ricardo Pepi nog altijd de enige zomertransfer voor PSV.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Dirk Kuyt!