Feyenoord maakt tweede Qatar-transfer bekend: 'Tijd om stap te zetten'

Feyenoord maakt tweede Qatar-transfer bekend: 'Tijd om stap te zetten'

18-07-2023 13:56
36

Naoufal Bannis heeft de deur bij Feyenoord definitief achter zich dichtgetrokken. De 21-jarige spits maakt de overstap naar het Qatarese Al Markhiya, maken de Rotterdammers bekend.

Bannis had nog een contract tot medio 2024 in De Kuip, waar een doorbraak er niet in zat voor hem. Het jeugdproduct werd al verhuurd aan FC Dordrecht, NAC Breda en FC Eindhoven. Voor die laatste club was hij afgelopen seizoen negen keer trefzeker en gaf hij drie assists in de Keuken Kampioen Divisie. 

"Ik kijk terug op een hele fijne periode en ben tegelijkertijd erg trots dat ik al die jaren het Feyenoord-shirt heb mogen dragen", zegt Bannis op de website van de Rotterdammers. "Na de afgelopen seizoenen al ervaring op te hebben gedaan in de Keuken Kampioen Divisie is het voor mij nu tijd om een volgende stap in mijn voetbalcarrière te zetten. Ik wil iedereen binnen de club bedanken voor wat ze voor mij hebben betekend."

Bannis kwam in totaal in 22 officiële wedstrijden in actie voor Feyenoord en maakte daarin twee doelpunten. Hij is na Mohamed Taabouni de tweede speler die Feyenoord verruilt voor een avontuur in Qatar.