'Ivanusec is zó goed, echt niet normaal. Als hij komt is Szymanski snel vergeten'

'Ivanusec is zó goed, echt niet normaal. Als hij komt is Szymanski snel vergeten'

24-07-2023 08:06
46

Jan Boskamp heeft hoge verwachtingen van Luka Ivanusec. De clubicoon hoopt dat Feyenoord erin slaagt om de Kroatische international over te nemen van Dinamo Zagreb. De onderhandelingen zijn in volle gang.

Ivanusec kan zowel op linksbuiten als op tien uit de voeten. "Die jongen is zó goed, echt niet normaal", zegt Boskamp tegen Voetbal International. Hij volgt Dinamo Zagreb, dat bekend staat om zijn opleiding, al langer. "Hij is écht goed. Het is niet zo dat hij de honderd meter in tien seconden loopt, maar kan echt verschrikkelijk goed tussen de linies voetballen. Als hij komt, dan is Szymanski snel vergeten, dat denk ik echt", voorspelt de Feyenoorder in hart en nieren.

Boskamp was als eregast aanwezig tijdens het trainingskamp van Feyenoord in Oostenrijk. Trainer Arne Slot zette de deuren voor hem open. De clubicoon raakte vooral onder de indruk van Leo Sauer, die er met Ivanusec een geduchte concurrent bij zou krijgen. "Sauertje, die is fantastisch. Zeventien jaar, niet te geloven. Het is een heel jonge jongen, maar hij heeft lef. Hij durft de actie aan te gaan, echt heerlijk om naar te kijken."

"Als je daar zo'n ventje hebt lopen, hoef je eigenlijk al geen linksbuiten meer te halen, dat meen ik echt", stelt Boskamp. "Als ze alleen in de competitie zouden spelen, zou ik het zo met hem aandurven. Maar goed, je gaat natuurlijk wel de Champions League in. Dus als ik eerlijk ben, denk ik wel dat er nog wel buitenspeler bij komt."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Edwin Winkels & Daniel Reyes!