'Feyenoord wil exit voor zijn en schotelt Bijlow verbeterd contract voor'

'Feyenoord wil exit voor zijn en schotelt Bijlow verbeterd contract voor'

26-07-2023 14:46 Laatste update: 27-07-2023 10:40
124

Feyenoord heeft Justin Bijlow een nieuw contract voorgeschoteld. De Rotterdammers willen de doelman graag langer aan de club binden en hebben hem een verbeterde aanbieding gedaan, meldt 1908.

Eerder deze transferperiode werd Bijlow meermaals gelinkt aan een transfer naar het Manchester United van manager Erik ten Hag. De Engelse topclub kwam echter nooit met een concrete aanbieding. The Red Revils haalden eerder wel doelman André Onana naar Engeland. Hoewel het keepersprobleem op Old Trafford is opgelost, staat Bijlow nog altijd bij United op de lijst.

Feyenoord wil echter een stokje voor een zomers vertrek van de Oranje-doelman steken. Ook al toen de interesse van United serieus was, zochten de Rotterdammers al toenadering om met Bijlow te verlengen. 'Een eerste aanbieding voor een contractverlenging zette nog geen zoden aan de dijk, maar uit de vernieuwde aanbieding spreekt meer vertrouwen', klinkt het.

Het huidige contract van Bijlow loopt tot de zomer van 2025. Het is onduidelijk hoeveel jaar Feyenoord daar met de potentiële nieuwe verbintenis aan vast wil plakken. Bijlow stond tot dusver in 119 officiële duels onder de lat bij de Rotterdammers. In mei dit jaar won hij met het landskampioenschap de grootste prijs uit zijn loopbaan.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Mahmoud El Boustati!