'PSV vindt Schouten zeer interessant en maakt werk van De Ketelaere'

'PSV vindt Schouten zeer interessant en maakt werk van De Ketelaere'

29-07-2023 12:40 Laatste update: 13:15
130

PSV heeft zich afgelopen week opnieuw gemeld bij de entourage van Charles De Ketelaere. De Eindhovenaren hopen de Belg op huurbasis over te nemen van AC Milan, meldt het Eindhovens Dagblad. Ook de namen van Aster Vranckx, Davinson Sánchez én Jerdy Schouten vallen in het Philips Stadion.

Milan is bijzonder actief op de transfermarkt en trok deze week nog Samuel Chukwueze aan. De Italiaanse topclub lijkt dan ook bereid om De Ketelaere te verhuren. Dat is voor PSV ook de enige optie om hem in te lijven, al behoort een optie tot koop volgens het ED wellicht tot de mogelijkheden. PSV hoopt op korte termijn een deal te realiseren, maar I Rossoneri had tot dusver weinig haast.

De 22-jarige aanvallende middenvelder annex aanvaller kwam in San Siro totaal niet uit de verf, na zijn komst van Club Brugge voor liefst 35 miljoen euro. PSV ziet in hem de opvolger van Xavi Simons. De Ketelaere zou herenigd kunnen worden met Noa Lang, met wie hij bij de Belgische club samenspeelde.

Naast De Ketelaere is het inmiddels ook bekend dat PSV hoopt op Aster Vranckx en Davinson Sánchez. De middenvelder van VfL Wolfsburg werd eerder al benaderd en ziet de stap naar de Nederlandse topclub wel zitten, maar een doorbraak is er nog niet. De regionale krant stelt dat Jerdy Schouten een alternatief zou kunnen zijn. PSV vindt hem heel interessant, maar van een bod is nog geen sprake. 

PSV zou meer financiële armslag krijgen als Ibrahim Sangaré vertrekt. De Ivoriaan moet de knoop nog doorhakken over een transfer naar Nottingham Forest, dat zondag toevallig oefent tegen de Eindhovenaren.