'PSV en De Ketelaere passen helemaal bij elkaar, iedereen wordt er beter van'

'PSV en De Ketelaere passen helemaal bij elkaar, iedereen wordt er beter van'

20-07-2023 14:12 Laatste update: 14:24
131

De interesse van PSV in Charles De Ketelaere is volkomen logisch. Dat stelt Serie A-kenner Emile Schelvis bij #DoneDeal, de transferpodcast van VoetbalPrimeur. Bij AC Milan wil het niet vlotten, maar in Eindhoven zou 'CDK' wél kunnen slagen.

Schelvis zag De Ketelaere, voor wie Milan een jaar geleden 35 miljoen euro betaalde aan Club Brugge, vorig seizoen regelmatig aan het werk in Italië. Daar werd hij niet blij van. "Bij Milan is er nooit een klik ontstaan. Hij is gewoon door het ijs gezakt", stelt de commentator van Ziggo Sport bij #DoneDeal.

Bij PSV zou De Ketelaere een heel ander verhaal kunnen schrijven, meent Schelvis. "Dat is een club die helemaal bij die jongen past. In de Eredivisie kan hij zijn acties gaan maken en bij PSV zal hij zich enorm gewaardeerd voelen. Het aanvallende spel van Peter Bosz zal De Ketelaere ook liggen. Met hem erbij wordt PSV absoluut beter."

Het verleden heeft uitgewezen dat PSV en Belgische aanvallers vaak matchen. Schelvis: "Denk aan Luc Nilis. Bij zijn doelpunten en assists moet De Ketelaere ook wel in de buurt kunnen komen in Eindhoven."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!