Doelman Unnerstall verlengt contract bij FC Twente: 'Daar geloof ik in'

Doelman Unnerstall verlengt contract bij FC Twente: 'Daar geloof ik in'

31-07-2023 15:14 Laatste update: 15:56
56

FC Twente heeft het contract van Lars Unnerstall opengebroken en verlengd tot medio 2027, zo laat de club uit Enschede weten via de officiële kanalen. De doelman geeft aan blij te zijn met zijn nieuwe verbintenis. 

"Ik heb het 100 procent naar mijn zin bij FC Twente", aldus Unnerstall op de clubsite. "Ik ben er super trots op wat we in de afgelopen twee seizoenen hebben bereikt met het team en dat ik nog een paar jaar voor deze mooie club mag spelen. Ik geloof erin dat we ons nog verder kunnen verbeteren en ik wil daar graag bij helpen."

Ook technisch directeur Arnold Bruggink is er trots op dat Unnerstall de komende vier seizoenen nog onder de lat staat bij FC Twente. "Lars is een topkeeper en een grote persoonlijkheid. We zijn blij en trots dat we Lars langer en voor meerdere jaren aan de club hebben kunnen binden", zei hij. "Lars is twee jaar geleden naar FC Twente gekomen en heeft vanaf het begin een geweldige indruk gemaakt als speler en persoon. Lars past heel goed bij onze club. Het nieuwe contract heeft hij helemaal zelf afgedwongen."

Unnerstall verruilde in 2019 PSV voor een nieuw avontuur bij FC Twente. Tot dusver speelde de sluitpost 75 officiële duels voor de Tukkers.