'Feyenoord trekt Ivanusec over de streep met vijfjarig contract'

'Feyenoord trekt Ivanusec over de streep met vijfjarig contract'

31-07-2023 20:51 Laatste update: 20:58
132

Feyenoord heeft een vijfjarig contract klaarliggen voor Luka Ivanusec, meldt 1908.nl maandagavond. De Rotterdammers trekken de linksbuiten annex aanvallende middenvelder over de streep met een contract dat doorloopt tot medio 2028.

De Kroaat moet nog wel wachten met zijn antwoord en op zijn transfer. 'Dinamo Zagreb wil medewerking verlenen aan een transfer waarmee een vaste som van 8,5 miljoen euro gemoeid gaat, maar geeft voor nu de prioriteit aan de tweede leg in de tweede voorrondes van de Champions League', schrijft het medium. 

Maandag reisde de directie van Dinamo Zagreb met de selectie naar Kazachtstan voor het tweede duel met Astana. In deze wedstrijd verdedigt het team van Ivanusec een 4-0 voorsprong. Drie van de vier doelpunten werden gemaakt door het doelwit van Feyenoord. In de volgende ronde treft de club AEK Athene. 

'De derde aanbieding van Feyenoord op Ivanusec is nog niet geaccepteerd, maar ook niet genegeerd door de Kroatische clubleiding: na het Europese treffen met Astana steken de directie van Dinamo en Feyenoord de hoofden weer bij elkaar om tot een done-deal te komen', klinkt het.