Tottenham vangt bot bij Feyenoord: 'Mijn vrouw zei: gaan we niet doen, vriend'

Tottenham vangt bot bij Feyenoord: 'Mijn vrouw zei: gaan we niet doen, vriend'

01-08-2023 11:40
135

Dennis te Kloese heeft in een interview met de Volkskrant meer verteld over zijn beslissing om Tottenham Hotspur af te zeggen. Het was niet het moment om Feyenoord alweer te verlaten, aldus de algemeen en technisch directeur.

Tottenham polste Te Kloese in mei, evenals trainer Arne Slot. "Het leek mij niet het moment om na een mooi jaar mijn gezin weer ergens naartoe te slepen", licht de Feyenoord-directeur toe in de Volkskrant. "De jongste van 7 loopt elke dag in zijn Feyenoord-shirtje. Ze weten ook wel dat ik af en toe een beetje onrustig ben. Maar mijn vrouw zei op een gegeven moment: dit gaan we niet doen, vriend."

Ook Slot vertrok niet naar de Premier League, ondanks de interesse van Spurs en eerder Leeds United. "Het is geen groot geheim dat Leeds United een half jaar geleden een beetje aan onze trainer en onze staf zat te snuffelen. En dat we dat in de zomer met Tottenham ook gehad hebben", zegt Te Kloese. "Arne heeft zelf besloten om te blijven, hij ziet hier nog een duidelijke sportieve uitdaging. Dat pleit voor hem, en voor de club."

"Wij zijn er natuurlijk blij mee. Wij hebben er heel veel aan gedaan om hem binnenboord te houden. Een grotere competitie met meer aanzien en meer geld is voor iedereen aantrekkelijk. Maar om nou te zeggen dat je een club als Feyenoord zomaar even achter je kunt laten, ik denk dat dat heel moeilijk is."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Gill Swerts!