Fortuna presenteert negende aanwinst met verleden bij Everton, Twente en PSV

Fortuna presenteert negende aanwinst met verleden bij Everton, Twente en PSV

03-08-2023 09:38
29

Fortuna Sittard versterkt zich met Nathan Markelo. De 24-jarige verdediger heeft voor één jaar getekend, met een optie voor twee extra seizoenen.

Markelo komt over van Excelsior, waar zijn contract deze zomer afliep. Hij speelde eerder voor FC Volendam, Everton, FC Twente en PSV en is na Kaj Sierhuis, Mitchell Dijks, Alen Halilovic, Loreintz Rosier, Luuk Koopmans, Mouhamed Belkheir, Milan Robberechts en Sadik Fofana de negende zomerversterking van Fortuna Sittard.

"Ik kijk uit naar mijn avontuur bij Fortuna", reageert de rechtsback op de Fortuna-site. "Ik heb enorm veel zin in het nieuwe seizoen en kan niet wachten tot ik met mijn nieuwe teamgenoten op het trainingsveld sta. Ik ben Fortuna dankbaar voor het vertrouwen, nu is het aan mij om dat met 100% inzet terug te betalen."

Technisch manager America Branco is blij met de komst van Markelo. "Hij heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan in Engeland en heeft tevens al speelminuten in de Eredivisie achter zijn naam staan. We hopen dat hij komend seizoen een volgende stap kan maken en uiteindelijk zijn volledige potentieel weet te bereiken."