'Eerste signalen Amrabat-transfer: middenvelder niet in oefenselectie Fiorentina'

'Amrabat niet opgeroepen voor oefenduel Fiorentina: wachten op Van de Beek'

4 augustus 2023 om 15:29
Laatste update: 4 augustus 2023 om 17:12

Sofyan Amrabat is door Fiorentina niet opgenomen in de selectie voor de oefenduels met Newcastle United en OGC Nice. De middenvelder wil naar Manchester United om herenigd te worden met zijn oude trainer Erik ten Hag.

Voor Manchester United was het standpunt vanaf het begin duidelijk: de club wil Donny van de Beek en/of Fred verkopen, daarna zou de club zich gelijk melden bij Amrabat. De Nederlander en de Braziliaan zijn dicht bij een vertrek uit Manchester, waardoor de eerste gesprekken tussen United en Fiorentina snel zullen starten. Amrabat mikt zelf al lange tijd op een transfer naar United. VoetbalPrimeur onthulde de wederzijdse belangstelling anderhalve maand geleden al.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Manchester City

  • logo

    Manchester United

Volgens Italiaanse en Engelse media is Amrabat zelf al persoonlijk akkoord met de overstap. United moet echter geld vrijmaken vanwege de komst van Rasmus Hojlund, die voor minimaal 75 en maximaal 85 miljoen euro overkomt van Atalanta Bergamo.Voor de komst van Amrabat moet United dus sowieso Fred of Van de Beek verkopen. Laatstgenoemde is in onderhandeling met Real Sociedad.