'Wanhopige Premier League-club zoekt zeven spelers via transfermarktplaats'

'Wanhopige Premier League-club zoekt zeven spelers via transfermarktplaats'

04-08-2023 15:50 Laatste update: 16:44
47

Het is West Ham United nog niet gelukt om nieuwe spelers te vinden en de club zit daar flink mee in de maag. The Hammers hebben daarom hun heil gezocht op het internet. De club heeft een advertentie voor zeven spelers geplaatst op TransferRoom, een soort marktplaats voor voetballers.

West Ham United is de enige Premier League-club die nog geen enkele speler wist aan te trekken. Onder andere Arthur Masuaku (Besiktas), Manuel Lanzini (River Plate) en recordvertrekker Declan Rice (Arsenal) verlieten de club al wel. Met nog een week voor de competitiestart is de selectie van West Ham nog niet op orde.

The Athletic meldt nu dat West Ham een advertentie voor zeven posities heeft geplaatst op TransferRoom, een soort marktplaats voor spelers. Via die site zoeken zo’n 650 clubs van over de hele wereld naar spelers om te kopen of juist om spelers te verkopen. Er zijn vacatures voor een linksback, centrale verdediger, twee verdedigende middenvelders, een aanvallende middenvelder, een vleugelaanvaller en spits.

West Ham wilde onder andere Harry Maguire, James Ward-Prowse, Conor Gallagher en Scott McTominay halen, maar die transfers gingen allemaal niet door. Carlos Forbs leek ook al bijna rond met West Ham United, totdat Ajax de deal kaapte. De Portugees werd deze week gepresenteerd in Amsterdam. Edson Álvarez stond dan weer lange tijd op het lijstje om vanuit Ajax de stap naar West Ham te maken.