PSV vergeet Sánchez en bevestigt interesse in Belgisch alternatief: 'In gesprek'

PSV vergeet Sánchez en bevestigt interesse in Belgisch alternatief: 'In gesprek'

04-08-2023 19:22 Laatste update: 20:12
79

Davinson Sánchez is niet meer in beeld bij PSV, zo bevestigt technisch directeur Earnest Stewart. De club uit Eindhoven was in gesprek met de verdediger van Tottenham Hotspur, maar zijn komst bleek niet haalbaar. 

"We zijn in gesprek geweest, maar daar kunnen we niet aan voldoen", aldus Stewart voor de camera van ESPN voorafgaand aan het duel om de Johan Cruijff Schaal in De Kuip. Feyenoord en PSV gaan vrijdagavond om 20.00 uur op jacht naar de eerste prijs van het seizoen.

Stewart heeft een andere kandidaat op het oog voor de positie van rechter centrale verdediger: de negentienjarige Zeno Debast van RSC Anderlecht. "Daar zijn we in gesprek mee, ja", zegt Stewart. "Uiteindelijk moet er iets uit gaan komen, maar zo ver is het nog niet."

Er kwam meer ruimte in het salarishuis van PSV, nadat de Eindhovenaren Timo Baumgartl wisten te slijten bij Schalke 04. De kans is zeer groot dat Sánchez deze zomer alsnog vertrekt bij Tottenham, aangezien manager Ange Postecoglou geen plannen meer met hem heeft.