'West Ham dient twee biedingen in bij United: enorm verlies op Maguire dreigt'

'West Ham wil na Álvarez ook overbodig Man United-duo ophalen voor 76 miljoen'

7 augustus 2023 om 22:50

West Ham United heeft een bod ingediend voor Scott McTominay en Harry Maguire. Dat meldt The Athletic maandag. Het duo van Manchester United hoeft komend seizoen niet op veel speeltijd te rekenen, maar het bedrag op McTominay zou al afgewezen zijn.

Beide spelers staan al langere tijd op de verlanglijst van West Ham United. The Hammers hebben eind juli al een bod van 22,3 miljoen euro ingediend voor McTominay, maar Man United wees dat bod af. Ook het tweede bod van een kleine 35 miljoen euro werd richting de prullenbak verwezen door de ploeg van trainer Erik ten Hag. McTominay is bij West Ham United de gedroomde opvolger van de vertrokken Declan Rice. Ook Edson Álvarez moet gehaald worden voor die positie, de middenvelder van Ajax is dichtbij een transfer

Wedden

Meer odds
  • logo

    Manchester City

  • logo

    Manchester United

Wat betreft Maguire heeft United nog niet gereageerd op het bod. Ook op de centrumverdediger hebben The Hammers een kleine 35 miljoen euro geboden. Maguire zelf zou graag voor zijn plek willen vechten bij United, maar zijn toekomst lijkt niet heel rooskleurig. Mocht de ploeg uit Manchester het bod van West Ham accepteren, dan lijden ze een gigantisch verlies op Maguire. Voor de verdediger werd in 2019 87 miljoen euro overgemaakt naar Leicester City.