'Spectaculair: Feyenoord onderneemt poging om Sinisterra terug te halen'

'Spectaculair: Feyenoord onderneemt poging om Sinisterra terug te halen'

14 augustus 2023 om 11:01
Laatste update: 14 augustus 2023 om 11:08

Feyenoord is bezig met een mogelijk spectaculaire rentree. De Rotterdammers willen Luis Sinisterra, die de Stadionclub vorig jaar verliet voor Leeds United, proberen terug te halen, meldt 1908

Volgens het fanmedium staat Feyenoord in direct contact met Leeds over een transfer. Afgelopen weekend hebben de Rotterdammers de belangstelling voor de 24-jarige buitenspeler kenbaar gemaakt. Sinisterra ontbrak in de selectie van Leeds voor het duel met Birmingham City. The Whites spraken op de officiële kanalen van een blessure.

Sinisterra moet op huurbasis naar Rotterdam-Zuid komen. Recent kwam ook naar buiten dat Feyenoord Oussama Idrissi opnieuw wil huren van Sevilla. Als Sinisterra haalbaar blijkt, laten de Rotterdammers naar verluidt de interesse in Idrissi varen. De belangstelling in de twee oud-spelers staat los van de waarschijnlijke komst van Luka Ivanusec.

Vorige zomer liet Sinisterra Feyenoord voor 25 miljoen euro achter zich. De Colombiaan had een belangrijk aandeel in het succesvolle Conference League-seizoen, waarin de finale werd bereikt. Afgelopen seizoen speelde hij negentien Premier League-wedstrijden voor Leeds, dat is gedegradeerd naar het Championship.