'Liverpool wil Chelsea nu wél aftroeven: bod van zeventig miljoen geaccepteerd'

'Liverpool wil Chelsea nu wél aftroeven: bod van zeventig miljoen geaccepteerd'

14-08-2023 12:26
43

Liverpool heeft een overeenstemming met Southampton bereikt over de transfer van middenvelder Roméo Lavia, meldt The GuardianThe Reds hopen Chelsea ditmaal wel af te troeven.

Liverpool richtte zijn pijlen aanvankelijk op Moisés Caicedo om het vertrek van Fabinho en Jordan Henderson op te vangen. De Brighton-middenvelder verkast voor een recordbedrag naar Chelsea, waardoor Liverpool moest doorschakelen. Volgens het Engelse medium is er razendsnel een akkoord bereikt met Southampton. De gedegradeerde Saints hebben een bod van omgerekend bijna zeventig miljoen euro geaccepteerd.

Chelsea ging tot dusver niet verder dan 63,5 miljoen euro, wat betekent dat Liverpool de beste papieren heeft om Lavia in te lijven. Het woord is nu aan de negentienjarige Belg, die nog een persoonlijk akkoord met The Reds moet bereiken. Lavia, die in de jeugd van Anderlecht en Manchester City speelde, geeft naar verluidt de voorkeur aan een stap naar Chelsea. Liverpool wil koste wat kost niet weer achter het net vissen.