Reijnders kreeg bericht van Gullit na Milan-transfer: 'Via kok van Milan gestuurd'

Reijnders kreeg bericht van Gullit na Milan-transfer: 'Via kok van Milan gestuurd'

16-08-2023 12:32
23

Tijjani Reijnders is nog altijd dolgelukkig met zijn transfer naar AC Milan. De middenvelder mocht in de voorbereiding flink wat minuten meedoen en dat deed hij naar behoren. Veel mensen feliciteerden hem met de overstap, zelfs van Milan-icoon Ruud Gullit kreeg hij een appje.

Reijnders speelde al grote oefenwedstrijden met Milan tegen onder andere Juventus en Real Madrid. "Dat zijn natuurlijk hele mooie dingen om mee te maken. Als ik zo de geluiden hoor binnen de club, heb ik ook een goede indruk achtergelaten." Volgens Reijnders ligt het niveau bij Milan ook wel een stukje hoger na zijn overstap van AZ, vertelt hij bij Rondo. "Tot nu toe gaat het goed als ik eerlijk ben. De afgelopen wedstrijden dat we met de basis speelden zat ik er ook bij. Ze zijn hier tot nu toe erg tevreden."

Ook Gullit vindt het erg knap dat Reijnders deze mooie stap heeft kunnen maken. "Ik weet nog wel dat hij samen met mijn zoon in het tweede moest spelen bij AZ. Dat vond hij helemaal niet leuk. Hij wilde indruk maken, dus hij heeft het toch gedaan. Ik heb hem ook nog een berichtje gestuurd via de kok van AC Milan. Ook om hem succes te wensen. Ik heb nog steeds heel veel contact met hem ook."