'Bod van boven de dertig miljoen euro kan voor 'bibberende knieën' zorgen bij PSV'

'Bod van boven de dertig miljoen euro kan voor 'bibberende knieën' zorgen bij PSV'

16-08-2023 22:20
193

PSV wil Johan Bakayoko nog altijd graag behouden, maar een vertrek van de aanvaller valt toch niet helemaal uit te sluiten. Dat melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. Naar verluidt is er enorm veel belangstelling voor de Belgische aanvaller.

Enkele dagen geleden kwam het nieuws naar buiten dat Bakayoko 'not for sale' is bij PSV. Feit is dat de Eindhovenaren zich hard opstellen in de onderhandelingen over de buitenspeler, maar toch valt een vertrek niet helemaal uit te sluiten. Vanuit 'alle grote competities' wordt er momenteel geïnformeerd naar Bakayoko.

Voor biedingen onder de dertig miljoen euro gaat PSV niet eens in gesprek met clubs die belangstelling hebben, maar bedragen van boven de dertig miljoen kunnen voor 'bibberende knieën' gaan zorgen in het Philips Stadion. Bakayoko heeft namelijk nog niet zijn volledige belofte ingelost bij PSV. Om die reden besloot de club Noni Madueke een half jaar geleden voor 35 miljoen euro te verkopen aan Chelsea.

Bakayoko hoeft zelf niet per se te vertrekken bij PSV. Burnley lijkt in ieder geval niet zijn nieuwe bestemming te worden: de club van Vincent Kompany kon niet meer dan twintig miljoen euro op tafel leggen. Als oud-PSV'er Hirving Lozano vertrekt bij Napoli, is het wel mogelijk dat de Italiaanse kampioen doorpakt voor Bakayoko.