'PSV zet zich schrap: Liverpool zoekt Salah-opvolger en denkt aan Bakayoko'

'PSV zet zich schrap: Liverpool zoekt Salah-opvolger en denkt aan Bakayoko'

17-08-2023 08:16 Laatste update: 08:34
183

De buitenlandse belangstelling voor Johan Bakayoko neemt alsmaar toe. Liverpool is één van de clubs die zich heeft gemeld voor de Belgische aanvaller van PSV, melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad.

Liverpool heeft bij het management geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Bakayoko, die zéér gewild is op de transfermarkt. Ook clubs als Paris Saint-Germain en Napoli hebben verregaande interesse. Op Anfield zou hij worden gezien als een toekomstige vervanger van Mohamed Salah.

Enkele dagen geleden kwam naar buiten dat Bakayoko 'not for sale' is bij PSV. Feit is dat de Eindhovenaren niet alle bedragen bij voorbaat kunnen weigeren. Als een geïnteresseerde club meer dan dertig miljoen euro biedt, zal dat volgens VI en ED voor 'bibberende knieën' zorgen.

Voor Bakayoko moet dit het seizoen van zijn definitieve doorbraak worden. PSV-trainer Peter Bosz ziet de twintigjarige Belg als een vaste basisspeler. Bakayoko, die waarschijnlijk geen vertrek uit Eindhoven zal forceren, speelde tot nu toe alles.