'Feyenoord wil niet eeuwig wachten: Idrissi wel, Ivanusec mogelijk tóch niet'

'Feyenoord wil niet eeuwig wachten: Idrissi wel, Ivanusec mogelijk tóch niet'

17-08-2023 12:58 Laatste update: 13:18
273

Oussama Idrissi is hard op weg naar Feyenoord, maar dat kan niet gezegd worden van Luka Ivanusec. Uitstel dreigt afstel te worden bij de Kroatische smaakmaker van Dinamo Zagreb, aldus Voetbal International.

'Ook voor transfers geldt: hoe langer het duurt, hoe moeilijker het wordt', schrijft VI. Dat gaat ook op voor Ivanusec, wiens komst vorige week in kannen en kruiken leek. Inmiddels is de twijfel echter toegeslagen bij Feyenoord. 'Zonder dat iemand zich er hardop over uitspreekt, begint het gevoel te leven dat het wel eens lastig kan gaan worden. Goede speler, maar de club gaat niet eeuwig wachten.'

Feyenoord hoopt nu op een verlossend antwoord van Ivanusec zelf. Steeds leek het erop dat de international van Kroatië zijn zinnen had gezet op een verhuizing naar Rotterdam, maar het is nog steeds niet helemaal rond. Sowieso speelt Ivanusec aanstaande zaterdag eerst nog de return tegen AEK Athene in de derde voorronde van de Champions League.

Idrissi lijkt wél vrijwel zeker naar Feyenoord te komen. Het ligt in de lijn der verwachting dat de betrokken partijen donderdag nog een akkoord weten te bereiken. Idrissi keert dan opnieuw op huurbasis terug in De Kuip. Over een optie tot koop is niets bekend. Zijn contract bij Sevilla loopt nog twee jaar door. Als Idrissi tekent, dan is de rentree van Luis Sinisterra (Leeds United) hoogstwaarschijnlijk van de baan.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast