Kieft duidelijk: Hij zit nu drie jaar bij Ajax en heeft nog niks gepresteerd'

Kieft duidelijk: "Hij zit nu drie jaar bij Ajax en heeft nog niks gepresteerd'

17-08-2023 16:12
176

Wim Kieft is niet overtuigd van de kwaliteiten van Mohammed Kudus. De Ghanees staat nog altijd op de nominatie om een transfer te maken, maar Kieft vindt dat hij in zijn drie jaar bij Ajax nog niets heeft gepresteerd.

West Ham United maakt op dit moment serieus werk van de komst van Kudus, die nog altijd een vertrekwens heeft. Bij Veronica Offside geeft Kieft zijn mening over de linkspoot van Ajax. "Kudus heeft vorig jaar niks gepresteerd. Hij zit nu drie jaar bij Ajax en heeft nog niks gepresteerd", zegt de oud-spits van de Amsterdammers.

Wedden

Meer odds

Dick Advocaat, die ook aan tafel zit, haakt daar vervolgens op in. "Dat komt omdat hij geen rechtsbuiten is." Kieft: "Je kan toch niet steeds zeggen: dat is mijn plek niet. Laat het gewoon zien, hoe goed je bent." Advocaat twijfelt echter niet aan de kwaliteiten van Kudus. "Ik vind hem heel goed."

Tim Steidten, technisch directeur van West Ham, vliegt donderdag nog naar Amsterdam om te onderhandelen over een transfer van Kudus. Eerder werd veertig miljoen euro genoemd als vraagprijs van Ajax, maar het lijkt erop dat de Amsterdammers inmiddels meer geld verlangen.