Robben heeft duidelijke boodschap: 'Je moet gelijk terugslaan, hoogste prioriteit'

Robben heeft duidelijke boodschap: 'Je moet gelijk terugslaan, hoogste prioriteit'

17-08-2023 19:29 Laatste update: 19:30
29

Arjen Robben gaat stagelopen in de jeugd van FC Groningen, maar de voormalig Oranje-international sluit niet uit dat hij 'incidenteel' mee gaat kijken bij het eerste elftal van De Trots van het Noorden. Ook heeft Robben een idee over de te varen koers van Groningen, nu het in de Keuken Kampioen Divisie uitkomt.

"Het is een doorstart, je moet gelijk terugslaan", zegt de voormalig aanvaller tegen de clubkanalen over de degradatie van Groningen. "Dat heeft de hoogste prioriteit, Groningen hoort niet in de Keuken Kampioen Divisie. Je moet binnen één jaar terug zijn, daar moeten we alles aan doen."

Wedden

Meer odds

Op de vraag of hij ook betrokken zal zijn bij het eerste elftal, kan de oud-speler van FC Groningen, PSV, Chelsea, Real Madrid en Bayern München nog geen concreet antwoord geven. "Ik heb wel vanuit mezelf de intentie om ook bij andere teams mee te kijken, dus dat kan incidenteel voorkomen."

Robben is daarnaast lovend over de fans van zijn club, die ondanks de degradatie achter de club blijven staan. "Dat maakt wel indruk. Ondanks dat het zo slecht gaat, blijven de supporters erachter staan. Des te belangrijker is het dat je gelijk een serie kunt neerzetten, dat je met elkaar in een goede flow komt."