'PSV ondervindt concurrentie in Dest-deal van zelfde club die Feyenoord dwarszit'

'PSV ondervindt concurrentie in Dest-deal van zelfde club die Feyenoord dwarszit'

18-08-2023 17:52
71

Niet alleen PSV maar ook OGC Nice hoopt op de handtekening van Sergiño Dest. De Franse club zou officieel contact hebben opgenomen met de entourage van de Amerikaan. Eerder werd ook al bekend dat Nice Feyenoord dwars wil zitten in de strijd om Luis Sinisterra.

Voetbal International kwam vrijdagochtend naar buiten met het nieuws dat PSV en Dest nog wat meer tijd nodig hebben in de onderhandelingen. Het Spaanse Relevo meldt echter dat er niet veel tijd is, omdat ook Nice zich zou hebben gemeld. De Franse ploeg hoopt ook op een snelle komst van de Amerikaanse vleugelverdediger. Wat betreft PSV lijkt de kans fifty-fifty dat een deal daadwerkelijk doorgaat.

Eerder werd ook al bekend dat Nice de strijd met Feyenoord aan wil gaan voor Luis Sinisterra. De Colombiaanse aanvaller van Leeds United wil weg bij zijn huidige club en de Rotterdammers zouden samen met de Franse club nu voorop in de race liggen voor zijn handtekening. Nice eindigde vorig seizoen negende in de Franse Ligue 1 en speelt dus geen Europees voetbal.