Mbappé keert terug in wedstrijdselectie PSG: andere routinier ontbreekt nog altijd

Mbappé keert terug in wedstrijdselectie PSG: andere routinier ontbreekt nog altijd

18-08-2023 18:30
12

Kylian Mbappé is terug in de wedstrijdselectie van Paris Saint-Germain voor het competitieduel met Toulouse. Na de eerste wedstrijd in de Ligue 1 werd al bekend dat de Franse steraanvaller weer mocht aansluiten bij het eerste elftal, maar nu is hij dus echt terug. Marco Verratti ontbreekt nog altijd.

De terugkeer van Mbappé lijkt hard nodig, want de eerste competitiewedstrijd werd doelpuntloos gelijkgespeeld tegen FC Lorient. De Fransman lag aan het begin van de zomer in de clinch met PSG over zijn contract. Mbappé wilde zijn tot 2024 lopende verbintenis niet verlengen, maar hij wilde ook niet vertrekken. De pijlsnelle aanvaller sloeg onder andere een monsteraanbod van Al Hilal af, de club waar collega Neymar wel naartoe ging.

Wie nog altijd ontbreekt in de wedstrijdselectie is Verratti. De Italiaan staat ook op de nominatie om te vertrekken uit Parijs. Onder andere Saudische clubs en Galatasaray zouden aan het vechten zijn om zijn handtekening. Ook Georginio Wijnaldum staat niet op de lijst bij de Parijzenaren. De Nederlander werd nog niet gelinkt aan een transfer, maar ook hij lijkt niet in de plannen van trainer Luis Enrique voor te komen.