Roda eenvoudig langs ADO in Den Haag, Emmen stuit op stug VVV

18-08-2023 22:01 Laatste update: 22:28
79

De tweede speelronde van de Keuken Kampioen Divisie heeft vrijdag weer voor enerverende affiches gezorgd. Roda JC bleef ook tegen ADO Den Haag foutloos en FC Emmen had het lastig met VVV-Venlo.

ADO Den Haag - Roda JC 0-3

Roda JC kende vrijdag weinig moeite met ADO Den Haag. De club uit Kerkrade kwam snel op voorsprong via Enrique Peña Zauner. Peña Zauner wist na een klein half uur de score te verdubbelen. Na de 0-3 van Walid Ould-Chikh was de wedstrijd al gespeeld. ADO probeerde in de tweede helft nog aan de aansluitingstreffer te komen, maar deze viel niet meer. ADO beleeft daarmee een teleurstellende eerste thuiswedstrijd van het KKD-seizoen.

FC Emmen - VVV-Venlo 2-2

FC Emmen heeft vrijdag niet een overwinning kunnen boeken op VVV in eigen huis. De thuisploeg kwam op voorsprong door Patrick Brouwer, maar zag VVV langszij komen door Soulaïman Allouch, die een kwartier later zelfs VVV op voorsprong zette.

Emmen was de sterkere ploeg en ging op zoek naar de gelijkmaker. Deze viel twintig minuten voor tijd door toedoen van Piotr Parzyszek. Emmen wist echter niet meer aan de winnende treffer te komen.