'Barcelona nadert volgende transfer: deal met Manchester City in de maak'

'Barcelona nadert volgende transfer: deal met Manchester City in de maak'

21-08-2023 14:17
27

De transfer van João Cancelo naar FC Barcelona bevindt zich in de afrondende fase, zo meldt The Athletic. De vleugelverdediger moet op huurbasis overkomen van Manchester City, waarbij de Catalanen een optie tot koop bedingen.

Barcelona ziet de 29-jarige Portugees met zijn veelzijdigheid als de ideale versterking. Hij kan zowel op rechts als op links uit de voeten en zal trainer Xavi daarmee van meer opties voorzien. De verkoop van Ousmane Dembélé aan Paris Saint-Germain zou cruciaal zijn voor de transfer van Cancelo. Zonder de verkoop van de Fransman was de club van Frenkie de Jong niet in staat geweest om het salaris van Cancelo op te hoesten.

Wedden

Meer odds

Pep Guardiola hield voor dit seizoen al geen rekening meer met de back en heeft ingestemd met een vertrek. Cancelo werd dit seizoen nog niet één keer in de selectie voor een officiële wedstrijd opgenomen. Gedurende het afgelopen seizoen werd hij al verhuurd aan Bayern München. In Duitsland kwam Cancelo tot 21 optredens, maar Bayern maakte geen gebruik van de optie tot koop van zeventig miljoen euro.

Kijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!