Verhuisdozen voor de Goffert: NEC-aanhang vraagt om vertrek van leiding

NEC-fans komen met opvallende protestactie na dramatische seizoensstart

23 augustus om 19:24
Laatste update: 23 augustus om 19:24

NEC-supporters hebben hun onvrede geuit door vlak voor het stadion verhuisdozen te plaatsen, zo meldt de Gelderlander. Na de teleurstellende start van het seizoen neemt de kritiek op de technische staf en het bestuur toe.

Na de verloren wedstrijd in Almelo, tegen Heracles, werd in Nijmegen de bus al opgewacht door supporters. Na twee competitieduels is NEC nog altijd puntloos. De verhuisdozen zijn een volgend signaal van ontevredenheid onder de aanhang. Op de verhuisdozen staan de namen van trainer Rogier Meijer, algemeen directeur Wilco van Schaik, technisch directeur Carlos Aalbers en die van supporter Jean Knipping, die bij sommige supporters voor ergernis zorgt door de manier waarop hij zich roert.

Opvallend is dat ook Knipping wil dat Meijer, Aalbers en Van Schaik hun biezen pakken: "Het contract van Meijer hadden ze nooit mogen verlengen. En al een paar jaar is het beleid qua aankopen en het wel of niet verlengen van contracten niet goed. Er moet structureel wat gebeuren", aldus Knipping. De leiding van NEC wil niet reageren, deels omdat er recent nog is gereageerd op de ontevredenheid onder de aanhang. Van Schaik heeft toen gezegd dat hij begrip heeft voor de onvrede, maar dat de club niet in paniek raakt van de situatie.