Onbegrip over keeperszoektocht Feyenoord: 'Olij gaat dat toch nooit doen'

Onbegrip over keeperszoektocht Feyenoord: 'Olij gaat dat toch nooit doen'

26-08-2023 07:12
42

Kees Kwakman vindt het onlogisch dat Feyenoord op zoek is naar een nieuwe doelman. Sparta Rotterdam-keeper Nick Olij, die gelinkt wordt aan een stap hogerop, moet in de laatste week van de transferperiode niet naar de landskampioen, stelt de analist.

Door de blessure van Justin Bijlow speurt Feyenoord de markt af naar een nieuwe sluitpost. "Het is op dit moment zeer aannemelijk dat we het profiel zoeken van iemand achter Justin en Timon (Wellenreuther, red.)", zei trainer Arne Slot vrijdag. "Je hebt toch twee keepers? Hoeveel keepers wil je hebben?", vraagt Kwakman zich bij het ESPN-programma Voetbalpraat af.

Feyenoord versterkte zich eerder deze zomer ook al met Kostas Lamprou. "Je hebt nu twee volwaardige keepers en daar jeugdkeepers achter", aldus Kwakman. "Het lijkt mij moeilijk om een keeper te vinden die zich in deze rol wil schikken." De voormalig verdediger annex middenvelder hoopt dat Olij niet de stap naar Rotterdam-Zuid maakt. "Olij gaat dat toch nooit doen. Dat zou ik ontzettend zonde vinden. Ik snap het qua financiën, Feyenoord is een grote club. Maar je gaat toch niet nu een keeper halen, Wellenreuther doet het fantastisch."

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: