Feyenoord zoekt nieuwe doelman: 'Als keeper ben je best gek als je er nu heengaat'

Feyenoord zoekt nieuwe doelman: 'Als keeper ben je best gek als je er nu heengaat'

25-08-2023 22:00
41

Feyenoord hoopt zich voor het einde van de transferperiode te versterken met een keeper. Justin Bijlow, eerste keus in Rotterdam-Zuid, ligt er voorlopig uit met een polsblessure. In #DoneDeal van VoetbalPrimeur wordt de keeperskwestie bij Feyenoord uitgebreid behandeld.

"Als ik een keeper bel en zeg: je bent tweede of derde keeper en als Justin terug is ben je derde of vierde, dan denk ik dat die ophangt", zei Slot vrijdagmiddag op het wekelijkse perspraatje. "Dus ik vind dat we goed moeten nadenken over wat we willen. Maar het is op dit moment zeer aannemelijk dat we het profiel zoeken van iemand achter Justin en Timon."

"Ik denk wel: je bent als keeper best snel gek als je nu naar Feyenoord gaat", klinkt het in de podcast van VoetbalPrimeur. "Je weet: als Bijlow terug is, ben je weer tweede of derde keeper." In de podcast wordt Nick Marsman geopperd. "Hij is transfervrij, kent de club. Marsman is ideaal voor op het trainingsveld."

Feyenoord heeft nog een week om het keepersgilde in orde te maken. "Veel zaakwaarnemers willen keepers wel naar Feyenoord brengen. Ik denk dat de keepers zelf niet willen", wordt er gerefereerd aan potentiële eerste doelmannen. "Je keept dan twee maandjes en misschien twee Champions League-potjes... Daarvoor ga je er niet heen, lijkt mij."

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: