'Nieuws uit Engeland: Ajax-tweetal is nog altijd in beeld bij Arsenal'

'Nieuws uit Engeland: Ajax-tweetal is nog altijd in beeld bij Arsenal'

9 mei - 13:17 Laatste update: 13:56
120

Diant Ramaj en Jorrel Hato staan nog altijd in de belangstelling van Arsenal, zo schrijft The Evening Standard. The Gunners zijn op zoek naar een keeper en een linksbenige verdediger, waardoor het tweetal van Ajax op de radar staat.

De interesse van Arsenal in Ramaj en Hato is niet nieuw. The Evening Standard komt nu met meer informatie. Het medium weet dat Arsenal zoekt naar een nieuwe keeper, nu tweede keeper Aaron Ramsdale op de nominatie staat om te vertrekken.

Arsenal wil het liefst een homegrown player aantrekken als nieuwe doelman, om aan de eisen van de Premier League te voldoen. Daardoor vallen de namen van Wojciech Szczęsny (Juventus) en Jason Steele (Brighton & Hove Albion). Doordat eerstgenoemde al vroeg actief was in de jeugdopleiding van Arsenal, telt hij ook mee als homegrown player. Desondanks is Ramaj dus ook in beeld bij de huidige koploper van de Premier League.

Volgens The Evening Standard zijn er naast Arsenal nog meer grote clubs in de markt voor de keeper van Ajax. Vanwege de homegrown-wens van Arsenal lijkt een transfer van Ramaj naar het Etihad Stadium op dit moment echter niet voor de hand te liggen, terwijl zijn jonge leeftijd (22) ook als potentieel twijfelpunt wordt genoemd.

Ondanks zijn contractverlenging heeft Arsenal ook nog steeds een oogje op Hato, zo klinkt het. Eerder werd de achttienjarige verdediger van Ajax al gelinkt aan de Premier League-club. Ajax hoopt Hato deze zomer in ieder geval nog te behouden, maar onderaan de streep hebben de Amsterdammers vrede met een uiteindelijke exit van het talent.

Bekijk hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV: