Janssen noemt Pavlidis als beste speler van de Eredivisie

Janssen noemt 'beste speler van de Eredivisie': 'Hij heeft het meeste impact'

19 mei om 23:34
Laatste update: 19 mei om 23:44

Pascal Jansen hoopt dat Vangelis Pavlidis de kans krijgt om deze zomer een mooie stap te zetten, zo geeft de voormalig trainer van AZ aan bij Studio Voetbal. Jansen weet dat Pavlidis zich op twee competities specifiek focust, namelijk de Bundesliga en de Premier League. Theo Janssen noemt Pavlidis zelfs de beste speler van het seizoen.

Jansen geeft aan dat het 'geweldig' is om met Pavlidis te werken. "Een bijzondere jongen, met een geweldige persoonlijkheid. Hij kwam van Willem II bij ons en had een aantal zaken heel helder voor ogen, wat hij wilde bereiken. Dan stonden wij er natuurlijk om bekend, middels onze aanpak, dat je je echt aanzienlijk kunt verbeteren. Hij is ieder jaar beter geworden. De cijfers wijzen dat uit, maar bovenal is het een fantastische prof, maar een geweldige gozer ook. En een enorme liefhebber."

Op de vraag wat het plafond van Pavlidis is, geeft Jansen aan te hopen dat Pavlidis de gelegenheid krijgt om deze zomer een stap te maken. "Hij heeft ambities in de Premier League en in de Bundesliga. Ik zou hem aanraden om naar de middenmoot of subtop te gaan, omdat hij daar ook de meeste kans maakt om de stappen te zetten die hij ook bij AZ heeft gezet."

Ook Theo Janssen roemt Pavlidis. "Hij is voor mij de speler van het jaar. Als je kijkt naar de Eredivisie... wie heeft het meest indruk gemaakt, wie heeft het best gevoetbald Als je kijkt naar wie het meest impact heeft gehad bij zijn club, dan is hij dat duidelijk."

Maak een account aan op VoetbalPrimeur en praat mee!