Pavlidis naar voren geschoven bij Feyenoord en Ajax: "Ja, tuurlijk. Zeker"

Van Gangelen vraagt naar binnenlandse Pavlidis-move: 'Tuurlijk, zeker'

19 mei om 15:42

De analisten van ESPN zijn onder de indruk van Vangelis Pavlidis. De spits van AZ ligt op koers om de topscorerstitel te grijpen in de Eredivisie. Mario Been en Karim El Ahmadi denken dat Pavlidis een versterking zou zijn voor Feyenoord en Ajax, maar Kees Kwakman verwacht niet dat het zo ver zal komen.

In de studio van ESPN wordt AZ besproken, dat bij rust met 3-0 leidt tegen FC Utrecht op de laatste speeldag van de Eredivisie. Mario Been begint over Ruben van Bommel, de maker van de 2-0. "Aan deze goal kun je zien dat deze jongen heel goed kan voetballen."

Vervolgens haalt presentator Jan Joost van Gangelen Pavlidis aan. Zou hij bij Feyenoord en Ajax ook kunnen presteren, nu het niet ondenkbaar is dat die clubs hun eerste spits gaan verliezen? "Ja, tuurlijk. Zeker", zeggen Been en El Ahmadi in koor.

Kwakman acht een binnenlandse transfer echter niet waarschijnlijk voor Pavlidis. "Het ligt aan de prijs. Ik weet niet wat hij moet kosten, maar ik denk dat AZ mikt en hoopt op een buitenlandse club, ook omdat je anders de concurrentie versterkt. En dan krijg je ook nog wat meer. Hij heeft bij Willem II en AZ een paar mooie jaren gehad: ik denk ook dat hij gewoon naar het buitenland wil."