Luuk de Jong over toekomst bij PSV

De Jong ziet toekomst in feestend PSV: 'Doe het op mijn eigen manier'

20 mei om 08:56

Luuk de Jong kijkt tevreden terug op het afgelopen seizoen van PSV. De spits hoopt nog een paar jaar op dezelfde voet verder te kunnen in Eindhoven. Daarvoor moet hij wel topfit blijven.

"Er zijn genoeg voorbeelden van spelers die tot achterin de dertig op hoog niveau spelen", begint De Jong hoopvol tegenover het Eindhovens Dagblad. "Je lichaam moet je wel blijven helpen. Ik heb dat goed onder controle na wedstrijden. Ik hoop nog een paar jaar mee te doen en niet in blessures te hobbelen."

Wedden

Meer odds
  • logo

    PSV

  • logo

    RKC Waalwijk

PSV vierde groot feest na het behalen van de landstitel en vertoefde afgelopen week in Ibiza. Invloed op het resultaat tegen RKC Waalwijk (3-1) leken de festiviteiten echter niet te hebben. "Ik dol de hele week mee met de jongens, maar als we twee dagen voor de wedstrijd zijn probeer je wel om de scherpte weer terug te winnen", aldus de aanvoerder. "Een keer een speler op z'n donder geven bij de training als hij niet met zijn man meeloopt, bijvoorbeeld. Als je trots bent op elkaar, moet je ook feest kunnen vieren en andersom moet je elkaar ook kunnen corrigeren. Ik doe het op mijn eigen manier."

De Jong heeft ook vertrouwen dat PSV volgend seizoen wéér ijzersterk voor de dag komt. "Ik heb veel vertrouwen in de directie van PSV, die voor volgend seizoen weer een team gaat samenstellen. Dan kijken we verder", besluit de spits, die gedeeld topscorer van de Eredivisie is geworden.