'PSV krijgt concurrentie: Excelsior ontvangt bod op Driouech vanuit België'

'PSV krijgt concurrentie: Excelsior ontvangt bod op Driouech vanuit België'

8 mei - 22:52 Laatste update: 22:53
51

Royal Antwerp maakt werk van de komst van Couhaib Driouech, melden Het Nieuwsblad en Voetbal International. Daarmee krijgt PSV serieuze concurrentie in de strijd om de Excelsior-aanvaller.

Nadat PSV afgelopen zomer bijzonder dicht bij de komst van Driouech was, staat de buitenspeler nog altijd op de radar van de Eindhovenaren. Een transfer naar het Philips Stadion is echter nog geen uitgemaakte zaak: Royal Antwerp toont namelijk ook concrete interesse in de Marokkaans jeugdinternational, zo klinkt het. Excelsior zou zelfs al een bod vanuit België hebben ontvangen.

De hoogte van dat bod is niet bekend. Duidelijk is dat Excelsior nog altijd hoog in de boom zit, ook als het naar de Keuken Kampioen Divisie zou degraderen. Het Nieuwsblad noemt een vraagprijs van vier miljoen euro. 

Driouech is de laatste weken afwezig bij Excelsior door een hamstringblessure. Hij liep die kwetsuur uitgerekend tegen PSV op. Het is niet duidelijk of hij dit seizoen nog in actie kan komen voor Excelsior, dat afstevent op play-offs om promotie/degradatie.