Waanzinnig Europees record lonkt voor Leverkusen, Frimpong wil nu wél scoren

Waanzinnig Europees record lonkt voor Leverkusen, Frimpong wil nu wél scoren

9 mei - 15:00

ADVERTORIAL - Bayer Leverkusen wist het afgelopen weekend een geweldig Europees record te bereiken door 48 wedstrijden op rij ongeslagen te blijven. De ploeg van Xabi Alonso krijgt donderdagavond de kans om dit record over te nemen van het Benfica van de jaren '60. Bookmaker Unibet staat klaar voor een nieuw record van Die Werkself tegen Roma in de halve finale van de Europa League!

Cupfighter Roma lijkt uitgespeeld, record lonkt

In Rome nam Leverkusen al een grote stap richting de finale van de Europa League met een 0-2 overwinning op I Giallorossi. Treffers van Florian Wirtz en Robert Andrich waren genoeg om overtuigend het uitduel af te sluiten. De magische grens van 48 duels ongeslagen blijven in alle competities is bereikt, maar dat ging niet zomaar: de laatste weken had Leverkusen meermaals een goal in de blessuretijd nodig om het record in stand te houden.

Met nog één wedstrijd te gaan én een uitgeteld Roma op bezoek kan Leverkusen dit magistrale record gaan breken. Daarbij zal Alonso niet alleen op Wirtz rekenen, maar ook op Frimpong: de Nederlander was al dicht bij een doelpunt in Rome en kan deze keer in Duitsland zijn stempel drukken. Een treffer van de vlugge back levert je 3.80 keer je inleg op. Wint Leverkusen en scoren beide ploegen? Dan pak je een boosted odd van 3.40!

Wirtz is al het hele seizoen druk met imponeren en is een van de grote redenen dat Leverkusen een droomachtig seizoen beleeft. Scoort het supertalent en wint Leverkusen? Dan ontvang je 3.30 keer je inleg!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Let op: de hoogte van de geschetste odds geldt ten tijde van publicatie
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.